FondiBESA >> Kontakte >> Harta e aktivitetit të Fondit Besa

Harta e aktivitetit të fondit BESA

Sot fondiBESA operon me 50 zyra dhe mbulon rreth 80% të territorit Shqipëtar në zonat urban dhe gjysëm urbane. Përzgjidh ku është dega më e afër e fondit BESA në hartë dhe ju lutemi nga kontaktoni për informacione më të mëtejshme.

 

SHKODER   shkoder.dege@besa.org.al
Shkoder T.022247156 Shikoni hartë të google
Koplik T.021122564 Shikoni hartë të google
Bushat   Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Shkodra 1,188 224,203,529 5,441 1,772,491,946
KUKËS   kukes.dege@besa.org.al
Kukës T.024224868 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Kukës 853 145,339,807 1,825  402,918,708
TIRANA -1   tirana1.dege@besa.org.al
Ish blloku 042246214 Shikoni hartë të google
Komuna e Parisit 042466817 Shikoni hartë të google
Sauk 042468263 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Tirana1 1,811 437,697,251 8,000 3,225,078,488
TIRANA -2   tirana2.dege@besa.org.al
Medrese 042450632 Shikoni hartë të google
Kinostudio 042371110  
Unaza e re 048324154 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Tirana2 1,123 281,121,716 4,607 1,851,816,462
TIRANA -3   tirana3.dege@besa.org.al
Kamez 044309163 Shikoni hartë të google
Kruje 051123056 Shikoni hartë të google
Fushe-Kruje 056322515 Shikoni hartë të google
TIRANA -4   tirana4.dege@besa.org.al
Pazari i ri 042261304 Shikoni hartë të google
Rruga e Durresit 042231889 Shikoni hartë të google
Vore 047600512 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Tirana3 2,130 415,282,142 5,388 1,610,658,466
Tirana4 1,220 328,113,103 2,963 1,156,983,103
ELBASAN   elbasan.dege@besa.org.al
Elbasan 1 054255566 Shikoni hartë të google
Elbasan 2 054245066 Shikoni hartë të google
Peqin 051222869 Shikoni hartë të google
Gramsh 051322924 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Elbasan 1 1,254 205,937,573 7,156 2,597,003,633
Elbasan 2 910 164,054,688 4,794 1,537,955,243
KORCE   korce.dege@besa.org.al
Korce 082253679 Shikoni hartë të google
Korce 2 082255547 Shikoni hartë të google
Maliq 086122301 Shikoni hartë të google
Bilisht 081123678 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Korce 1,523 220,609,125 6,421 1,838,714,902
POGRADEC   pogradec.dege@besa.org.al
Pogradec 083224880 Shikoni hartë të google
Librazhd 051422082 Shikoni hartë të google
Prrenjas 059122482 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Pogradec 1,125 182,005,607 5,067 1,600,735,763
FIER   fier.dege@besa.org.al
Fier 034229660 Shikoni hartë të google
Fier 2 034222560 Shikoni hartë të google
Ballsh 031323895 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Fier 1,135 254,110,999 3,000 1,045,612,094
GJIROKASTER   gjirokaster.dege@besa.org.al
Gjirokaster 084266122 Shikoni hartë të google
Sarande 085225359 Shikoni hartë të google
Tepelene 081422104 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Gjirokastra 1,062 222,136,973 4,857 2,046,631,818
LEZHE   lezhe.dege@besa.org.al
Lezhe 021524742 Shikoni hartë të google
Lac 053224021 Shikoni hartë të google
Rreshen 021622505 Shikoni hartë të google
Mamurras 036125562 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Lezhe 1,295 351,492,624 4,349 1,687,999,532
LUSHNJE   lushnje.dege@besa.org.al
Lushnje 035224671 Shikoni hartë të google
Divjake 037122565 Shikoni hartë të google
Rrogozhine 057723218 Shikoni hartë të google

Activity Data

Regional Branch Active Loans Loan Portfolio Cummulative Number of Loans Cummulative Amount Disbursed
Lushnje 1,398 271,831,035 5,334 1,762,410,389
BERAT   berat.dege@besa.org.al
Berat 032234315 Shikoni hartë të google
Kucove 031125665 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Berat 942 195,473,285 6,895 2,224,153,286
DURRES   durres.dege@besa.org.al
Durres 052230843 Shikoni hartë të google
Durres Plazh 052262900 Shikoni hartë të google
Shijak 057122654 Shikoni hartë të google
Kavaje 055243734 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Durres 1 1,169 231,905,599 5,843 2,155,099,043
Durres 2 918 225,118,805 4,352 1,859,583,668
VLORE   vlore.dege@besa.org.al
Vlore 1 033223499 Shikoni hartë të google
Vlore 2 033224477 Shikoni hartë të google
Himare 039322759 Shikoni hartë të google

Activity Data

Dega Nr. i Kredive Aktive Outstanding Numri i Kredive Kumulative Shuma Kumulative e Disbursuar
Vlora 978 254,212,808 3,518 1,432,515,172

Buletini

Register and receive all the updates from fondi BESA