FondiBESA >> Mortgage on Sale

Special News

Recent News

News Archive

Mortgage on sale

Morgage on Sale

on 2016-02-22 07:48

1) Apartament 1+1 per shitje ne Bulevardin “Bajram Curri” ne Tirane

 

 

tl_files/Pronat/prone1.jpg

Qyteti: Tirane
Rruga:Bulevardi “Bajram Curri”
Siperfaqja: 52 m2
Çmimi:50,000 Euro

 

Ndodhet ne katin e 2-te ne pallatet Agimi, me hyrjen ngjitur me  Akullore “Martini”. Apartamenti ka siperfaqe te pergjithshme 52m2  dhe  eshte i përbërë nga 2 dhoma koridor, tualet dhe nje ballkon i mbyllur. Ka rifinitura te brendshme te nje cilesie te mire dhe eshte I pajisur me te gjitha sherbimet e nevojshme, drita, uje. Apartamenti eshte i pershtatshem te perdoret per ambjente zyre.

 

2) Garazhe ndodhur ne rrugen Taulantia, Durres (Shitur)

 

tl_files/Pronat/prone2.jpg

Qyteti: Durres
Rruga: Taulantia
Siperfaqja: 25 m2 dhe 34 m2
Çmimi: 4,000,000 Leke

 

Ndodhen  ne rrugen Taulantia, ne zonen Vollges, Durres. Garazhet kane siperfaqe te pergjithshme 25 m2 dhe 34 m2Garazhet jane te pershtatshme te perdoren per dyqane.

 

3)Arë,  për shitje ne fshatin Hajmel, ne Vaun e Dejes.

 

tl_files/Pronat/prone3.jpg

Qyteti: Vau Dejës
Fshati: Hajmel
Sip.Are: 3680 M2
Sip.Ndërtesës: -M2
Çmimi: 368,000 Leke


Parcela ndodhet pranë fshatit Hajmel, në Vaun e Dejës, ajo është e pozicionuar pranë rrugës që lidh fshatin Hajmel më rrugën nacionale të Vaut të Dejes. 
Parcela ka formë të rregullt në plan dhe aktualisht është pjeserisht e mbjelle me hardhi rrushi.
Perreth prones parcelat are pervecse perdoren per qellime bujqesore, ekziston tendeca per tu zhvilluar me ndërtim.

 

4)Arë,  për shitje ne fshatin Hajmel, ne Vaun e Dejes.

 

tl_files/Pronat/prone4.jpg

Qyteti: Shkoder
Fshati: Mjede
Sip.Ares: 3000 M2
Sip.Ndërtesës: 115 M2
Çmimi: 540,000 lekë


Prona ndodhet në anën jugore të fshatrave Mjede dhe Shelqet, ne afersi te ish-stacionit të trenit.
Ara është e zhvilluar me banesë e cila nuk pasqyrohet ne çertifikatën e pronesise .
Pjesa e pazënë me ndërtim eshte e pjesërisht e mbjellë me jonxhe dhe pjesërisht me perime.
Banesa eshte 1 kat rreth 115 M2, e përbërë nga nje ambjent ndenje, dy dhoma gjumi, anks gatimi, tualet koridor dhe verandë ne hyrje. Rifiniturat dhe shërbimet e brëndshme jane të thjeshta.

 

5)Truall dhe Ndërtesë (Banesë)  për shitje në Mamurras, Kurbin.

 

tl_files/Pronat/prone5.jpg

Qyteti: Mamurras

Rruga: -
Sip.Truallit: 47 M2
Sip.Ndërtesës: 47 M2
Çmimi: 500,000 Leke


Ndodhet në bllokun e banimit me shtrirje në anën perëndimore të rrugës kryesore te qytetit.
Ndertesa eshte 1 katëshe me sipërfaqe 47M2, aq sa sipërfaqja e truallit mbi të cilën është zhvilluar. Ajo është pjesë e një ndërtesë ekzistuese dhe aktualisht paraqitet e organizuar sëbashku me të.
Ka rifinitura dhe shërbime të thjeshta.

 

6)Truall dhe Ndërtese  (Banese 2 kat me oborr) per shitje ne Rrugen “Drashovica” ne Vlore

 

tl_files/Pronat/prone6.jpg

Qyteti: Vlorë
Rruga: Rruga “Drashovica”
Sip.Truallit: 135M2
Sip.Ndërtesës: 74M2
Çmimi: 26 000 Euro


Ndodhet në bllokun e banimit me shtrirje në anën jugore të rrugës “Drashovica”.
Banesa eshte ekzistuese 2 katëshe me siperfaqe 74 M2 secili kat, me rifinitura të rikonstruktuara dhe te permiresuara mbas viteve 2000.
Mundësi përdorimi me vete te kateve si apartamente banimi.

 

7)Truall dhe Ndërtesë  (Banesë 1 kat me oborr) për shitje në fshatin Halil, Krujë

 

tl_files/Pronat/prone7.jpg

Qyteti: Krujë
Fshati: Halil
Sip.Are +Truall: 378M2
Sip.Ndërtesës: 50M2
Çmimi: 1,380,000 leke


Prona ndodhet në fshatin Halil, në bllokun e banesave në anën perendimore të rruges kryesore te fshatit. 
Banesa eshte në gjendje funksionale; rifiniturat dhe shërbimet jane te thjeshta. Oborri paraqitet i sistemuar. Fasadat e baneses jane te suvatura dhe të lyera.

 

 

Kliko këtu për të filluar kërkimin

Kliko këtu për Listën e Pronave te Paluajtshme në Shitje

Kliko këtu për Listën e Pronave te Luajtshme në Shitje

 

Kontakt:

Aida Xhako
Email: axhako@besa.org.al
Tel:    042253841/842

Go back

Newsletter

Register and receive all the updates from fondi BESA