FondiBESA >> Aplikim Kredie Online

1. Informacion mbi Aplikantin

 
Gjinia*

2. Informacion Kontakti

3. Detaje të Kredisë

 

Shkarkoni dokumentin dhe dërgojeni në adresën mfi@besa.org.al

Buletini

Register and receive all the updates from fondi BESA