FondiBESA >> Partnerë

tl_files/pic/partners/osi.png

 Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërimë

tl_files/pic/partners/osce.png

Organizata per Sigurine
dhe Bashekpunimin
ne Evrope Prezenca ne Shqiperi

tl_files/pic/partners/ilo.png

Organizata Ndërkombëtare e Punës

tl_files/pic/partners/wb.png

Banka Boterore

tl_files/pic/partners/albanian_g.png

Qeveria Shqiptare

tl_files/pic/partners/r_bank.png

Banka Raiffeisen 

tl_files/pic/partners/CE+ENG-color.png

Agjencia Spanjolle e
Bashkepunimit Internacional

tl_files/pic/partners/aecid.png

.

tl_files/pic/partners/EBDR logo.PNG

BERZH

tl_files/pic/partners/symbiotics.PNG

Symbiotics

tl_files/pic/partners/Bstdb.png

Banka e Detit te Zi per Tregti dhe Zhvillim

tl_files/pic/partners/responsability.pnG

Responsability

tl_files/pic/partners/EaSI.png

Bashkimi Europian

tl_files/pic/partners/EaSI_2.png

Fondi Europian për Investime

Buletini

Register and receive all the updates from fondi BESA