FondiBESA >> Special News

Special News

Recent News

News Archive

Mortgage on sale

Njoftim për shtyp: Bukë, Kripë e Zemër - Ushqimi, Tradita dhe Kultura: procese të bashkë-zhvillimit në zonat e margjinalizuara në veri dhe në jug të Shqipërisë

by fondibesa on 2017-05-31 21:16

KONFERENCA PERMBYLLESE E PROJEKTIT

Bukë, Kripë e Zemër - Ushqimi, Tradita dhe Kultura: procese të bashkë-zhvillimit në zonat e margjinalizuara në veri dhe në jug të Shqipërisë

Press Releases: Microfinance institution Fondi BESA joins Albania Agribusiness Support Facility €5 million loan for on-lending to local farmers and agribusinesses

by fondibesa on 2016-12-07 20:49

Microfinance institution Fondi BESA joins Albania Agribusiness Support Facility

Press Releases: BESA Fund and the Black Sea Trade and Development Bank sign a new loan agreement

by fondibesa on 2016-11-21 13:23

BESA Fund and the Black Sea Trade and Development Bank sign a new loan agreement

The interview of Mr. Bajram Muçaj, Executive Director of Fondi BESA sh.a., published on February 6, 2015 at the “Koha Jonë” newspaper

by Alban on 2015-02-06 13:49

The interview of Mr. Bajram Muçaj, Executive Director of Fondi BESA sh.a., published on February 6, 2015 at the “Koha Jonë” newspaper

Newsletter

Register and receive all the updates from fondi BESA