fbpx

PRONAT NË SHITJE


 • GARAZH NË KRUJË
  Njësi biznesi & Garazhe
  Rruga “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” Krujë

  Lexo më shumë
 • APARTAMENT NË KRUJË
  Apartamente & Banesa
  Lagjia nr. 3, P. 41, Sh. 1, . 2, Ap. 6

  Lexo më shumë
 • ARË NË HAJMEL, SHKODËR
  Tokë arë & Ullishte
  Hajmel, Vau i Dejës

  Lexo më shumë
Misioni ynë

 

Kredi te vogla për ide të mëdha

Misioni i Fondit BESA sh.a është të ndihmojë në rritjen ekonomike dhe reduktimin e varfërisë së vendit në zonat Urbane dhe gjysmë – Urbane duke nxitur sektorin e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme në Shqipëri nëpërmjet krijimit të një fondi Shqiptar mikrofinanciar privat që realizon vetë-mbajtjen e tij.

Klientët e Fondit BESA sh.a përbëhen nga njerëz nga të gjitha shtresat social-ekonomike, përfshi të papunët dhe bizneset fillestare. Fondi BESA sh.a do të ofrojë gjithashtu asistencë teknike për sipërmarrësit përfshi kualifikimin dhe studimet.

Lexo më shumë

Informacione
 

Lajme dhe Evente

 

BANKA PER TREGTI DHE ZHVILLIM E DETIT TE ZI dhe FO...

FONDI BESA rrisin financimin për biznesin mikro, të vogël e të mesëm në Shqipëri. Kredi e re prej 6 milionë EURO për ta…

 • 60
 • 28 Korrik, 2021

NJOFTIM PUNESIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet si më poshtë:…

 • 67
 • 12 Korrik, 2021

Trajnimi për Drejtuesit e Degëve Rajonale...

Trajnimi me temë: “Rritja e Kapaciteteve të Drejtuesve të Degëve Rajonale mbi Shitjen & Marketingun …

 • 70
 • 24 Qershor, 2021

BANKA PER TREGTI DHE ZHVILLIM E DETIT TE ZI dhe FO...

FONDI BESA rrisin financimin për biznesin mikro, të vogël e të mesëm në Shqipëri. Kredi e re prej 6 milionë EURO për ta…

 • 60
 • 28 Korrik, 2021

NJOFTIM PUNESIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet si më poshtë:…

 • 67
 • 12 Korrik, 2021

Trajnimi për Drejtuesit e Degëve Rajonale...

Trajnimi me temë: “Rritja e Kapaciteteve të Drejtuesve të Degëve Rajonale mbi Shitjen & Marketingun …

 • 70
 • 24 Qershor, 2021

HISTORI SUKSESI...

Klientja: Kushdo do të zgjidhte Fondin Besa për kushtet që ofron dhe shpejtësinë në miratimin e kredisë

 • 330
 • 14 Gusht, 2020

HISTORI SUKSESI...

Rruga drejt suksesit të biznesit është vazhdimisht në ndërtim e sipër. “Luara” është një ndër …

 • 483
 • 24 Korrik, 2020

HISTORI SUKSESI/ Biznesi argjendarisë dhe parfume...

Ngritja e një biznesi, është diçka që fillon nga…

 • 336
 • 21 Korrik, 2020