FondiBESA >> Rreth Nesh >> Management Team

Stafi Menaxhues

 

A/Prof.Dr. BAJRAM MUÇAJ Drejtor Ekzekutiv
A/Prof.Dr. ALTIN MUÇA Drejtor, Departamenti i Marketingut
IRMA MITRUSHI Drejtor, Departamenti i Financës
GENTIAN MUÇO Drejtor, Departamenti i Kredisë
ORSJOL GJERGO Drejtor, Departamenti i Auditit të Brendshëm
ALBAN KOKALARI Drejtor, Departamenti i Teknologjisë së Informacionit
EDLIRA QOLI Drejtor, Departamenti i Burimeve Njerëzore dhe Shërbimit
Dr. ROBERT LUKAJ Drejtor, Departamenti i Menaxhimit të Riskut
LUIZA SHEHU Drejtor, Departamenti Ligjor
   

 

 

 

Newsletter

Register and receive all the updates from fondi BESA