FondiBESA >> Të rejat

Lajme Speciale

Lajmet më të Fundit

Arkiva

Prona në Shitje

Njoftim Punesimi : Oficer Kredie

on 2018-01-17 07:11

NJOFTIM PUNESIMI

 

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, me rreth 30,000 kliente aktive dhe teprice kredie rreth 8 miliardë lekë, i cili ka dhene qe nga fillimi i aktivitetit rreth 61 miliardë lekë apo rreth 184,000 kredi, qe ushtron aktivitetin ne 75 zyra ne gjithe territorin e vendit, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin OFICER KREDIE per te gjitha zyrat e insitucionit te Fondit Besa.

 

Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane:

 

 

Te kene eksperience ne fushen e kredidhenies ne institucione bankare ose mikrofinanciare;

 

Paga e negociueshme; 

 

Te gjithe kandidatet duhet te aplikojne elektronikisht brenda dates 04 Shkurt 2018 ne faqen tone zyrtare: www.fondibesa.com

  

Per çdo informacion tjeter apo per çdo paqartesi mund te kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerezore & Sherbimeve prane Zyres Qendrore, ne nr. e telefonit: 04 2253841/842. 

Go back

Buletini

Register and receive all the updates from fondi BESA