FondiBESA >> Rreth Nesh >> Zhvillimi Institucional

Zhvillimi Institucional

 

1994: Fillimi i aktivitetit si Departament i Mikrokredisë Urbane në kuadër të Fondit të Zhvillimit Shqiptar.
1999: Themelimi i Fondacionit Besa si një organizatë joqeveritare, jopolitike dhe jofitimprurëse, me Themelues Fondacionin Soros.
2008: Vendimi për transformimin nga OJF në kompani aksionare, në përputhje me legjislacionin shqiptar.
2008: Licencimi nga Banka e Shqipërisë si Institucion Financiar Jo-Bankë.
2009: Transferimi i aseteve dhe stafit të Fondit Besa tek Fondi Besa sh.a.

 

 

Buletini

Register and receive all the updates from fondi BESA