Apartamente & Banesa

Apartament me sipërfaqe 64.5m2, Tepelenë

Tepelenë

Apartament me sipërfaqe 64.5m2.Rruga 15 Shtatori, Tepelenë Zona kadastrale: 3574   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 144.57m2, Vlorë

Vlorë

Ndërtesë me sipërfaqe 144.57m2.Rruga “Stefan Pano”,Hyrja 1. Vlorë Zona Kadastrale : 8602   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 47.5m2, Berat

Berat

Apartament me sipërfaqe 47.5m2.Lagjia Clirim, Berat Zona Kadastrale : 8501   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 70.71m2, Durrës

Durrës

Apartament me sipërfaqe 70.71m2.Hyrja1,Apartamenti 15, Durrës Zona Kadastrale : 3369   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 74m2, Peshkopi

Nazmi Rushiti, Peshkopi

Apartament me sipërfaqe 74m2.Nazmi Rushiti, Peshkopi Zona Kadastrale : 2932   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 96m2,Berat

Berat

Apartament me sipërfaqe 96m2. Shk.2,K.2,Ap.1,Berat Zona Kadastrale : 8501   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609  

Apartament me sipërfaqe 55m2,Sarandë

Sarandë

Apartament me sipërfaqe 55m2.Shen Vasili,P.5,Sh.1,K.1,Ap.1,Sarandë Zona Kadastrale : 3338   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609    

Apartament me sipërfaqe 58.5m2,Berat

Berat

Apartament me sipërfaqe 58.5m2. Shk.1 K.1,Ap 3,Berat Zona Kadastrale : 8503   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 51.59m2, Kurbin

Kurbin

Apartament me sipërfaqe 51.59m2.Lagjia nr 4, Kurbin Zona Kadastrale : 2364   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 66m2, Krujë

Thumanë, Krujë

Apartament me sipërfaqe 66m2.Thumanë, Krujë Zona Kadastrale : 2182   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 29.8m2, Gramsh

Gramsh

Apartament me sipërfaqe 29.8m2, Gramsh Zona Kadastrale : 1842   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë 4 kate me sipërfaqe 112m2, Gramsh

LagjiaSporti, Gramsh

Ndërtesë 4 kate me sipërfaqe 112m2.LagjiaSporti, Gramsh Zona Kadastrale : 1842   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 48.62m2, Elbasan

Katund i Ri, Elbasan

Ndërtesë me sipërfaqe 48.62m2.Katund i Ri, Elbasan Zona Kadastrale : 2124   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 735m2, Ballsh

Mallakastër, Ballsh

Ndërtesë me sipërfaqe 735m2.Mallakastër, Ballsh Zona Kadastrale : 1090   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 29.8m2, Gramsh

Gramsh

Apartament me sipërfaqe 29.8m2, Gramsh Zona Kadastrale : 1842   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 52.8m2, Elbasan

Cerrik, Elbasan

Apartament me sipërfaqe 52.8m2.Lagjia nr.2 Cerrik, Elbasan Zona Kadastrale : 1389   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 58.42m2, Lezhë

Gurra, Lezhë

Apartament me sipërfaqe 58.42m2.Gurra, Lezhë Zona kadastrale: 8631   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 10.8m2, Tirane

Tirane

Apartament me sipërfaqe 10.8m2.K.1, Ap1/1, Tirane Zona kadastrale: 8140   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 60m2, Peqin

Lagjia Cesme, Peqin

Ndërtesë me sipërfaqe 60m2.Lagjia Cesme, Peqin Zona kadastrale: 2908   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 54.10m2, Peqin

Peqin

Apartament me sipërfaqe 54.10m2, Peqin Zona kadastrale: 2908   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 40.46m2, Peqin

Peqin

Apartament me sipërfaqe 40.46m2, Peqin Zona kadastrale: 2908   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 51.95m2, Peqin

Lagjia Xhami, Peqin

Apartament me sipërfaqe 51.95m2.Lagjia Xhami, Peqin Zona kadastrale: 2908   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609  

Apartament me sipërfaqe 34.8m2, Krujë

Krujë

Apartament me sipërfaqe 34.8m2. Ap.1/1, Krujë Zona kadastrale: 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Godinë me sipërfaqe 109m2, Berat

Lagjia Kushtrimi, Berat

Godinë me sipërfaqe 109m2.Lagjia Kushtrimi, Berat Zona kadastrale: 8503 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 67.30m2, Krujë

Lagjia nr 3, Krujë

Apartament me sipërfaqe 67.30m2. Lagjia nr 3, Krujë Zona kadastrale : 8621 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtese 230m2, Krujë

Derven, Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtese 230m2.Derven, Krujë Zona kadastrale: 1475 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 37m2, Peqin

Lagjia "Cesme", Peqin

Ndërtesë me sipërfaqe 37m2.Lagjia “Cesme”, Peqin Zona kadastrale: 2908 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 92.02m2, Durrës

Shijak, Durrës

Ndërtesë me sipërfaqe 92.02m2.Shijak, Durrës Zona kadastrale: 3369 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe 120m2, Elbasan

Belsh-Qendror, Elbasan

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe 120m2.Belsh-Qendror, Elbasan Zona kadastrale: 1147 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe Ndërtesë me sipërfaqe 181m2, Dibër

Lagjia Treg, Dibër

Truall dhe Ndërtesë me sipërfaqe 181m2. Lagjia Treg, Dibër Zona kadastrale: 2932 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 100m2, Dibër

Dibër

Ndërtesë me sipërfaqe 100m2, Dibër Zona kadastrale: 2932 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 54.7m2, Durrës

Durrës

Apartament me sipërfaqe 54.7m2. Kt.1, Ap.3, Durrës Zona kadastrale: 8515 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Ndërtesë me sipërfaqe 125m2, Durrës

Shijak, Durrës

Ndërtesë me sipërfaqe 125m2.Shijak, Durrës Zona kadastrale: 3369 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 28m2, Fier

Lagjia "Afrim i Ri", Fier

Apartament me sipërfaqe 28m2. Lagjia “Afrim i Ri”, Fier Zona kadastrale: 8534 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 56.39m2, Krujë

Krujë

Apartament me sipërfaqe 56.39m2, Krujë Zona kadastrale: 8621 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe totale 300 m2, nga të cilat 112 m2 ndërtesë, Devoll

Ecmenik, Devoll

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe totale 300 m2, nga të cilat 112 m2 ndërtesë. Ecmenik, Devoll Zona kadastrale: 1588 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë, me sipërfaqe totale200 m2, nga të cilat 105 m2 ndërtesë, Kurbin

Qytet Milot, Kurbin

Truall dhe ndërtesë, me sipërfaqe totale200 m2, nga të cilat 105 m2 ndërtesë. Qytet Milot, Kurbin Zona kadastrale: 2693 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 69m2, Elbasan

Lagja Skendërbej, Elbasan

Apartament me sipërfaqe 69m2. Lagja Skendërbej, Elbasan Zona kadastrale: 8523 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

APARTAMENT NË KRUJË

Lagjia nr. 3, P. 41, Sh. 1, . 2, Ap. 6, Krujë

Prona ndodhet rreth 50m ne jug te qendres se qytetit te Krujes. Ajo eshte e pozicionuar ne lagjen nr. 3, ne lindje te rruges “Vrana Konti”. Ndertesa ku ndodhet prona perben nje pallat ekzistues 2 katesh, me konstruksion me mure mbajtes, mbuluar me solete betonarme, i suvatuar dhe i lyer nga te gjitha anet. Apartamenti […]

NDËRTESË 2 KAT, UJI I FTOHTË, VLORË

Vlorë

Prona ndodhet rreth 3.5km në jug të qytetit të Vlorës. Ajo është e pozicionuar në zonën e “Ujit të Ftohtë”, rreth 150m në veri të rrugës “Aleksandër Moisiu”. Vila ndodhet në një zonë turistike shumë të frekuentuar, me pamje nga deti dhe nga qyteti i Vlorës. Oborri ka sipërfaqe 550m2 dhe paraqitet pjesërisht i mbjellë […]