ARË NË ARSHI LENGO, GJIROKASTËR

Prona ndodhet prane fshatit Arshi Lengo, rreth 2.1 km ne verilindje te qytetit te Gjirokaster.

Ajo eshte e pozicionuar ne krahun perendimor te fshatit dhe ka komunikim te drejtperdrejte me rruge.

Parcela  ka dimensione rreth 180m x 13.5m, sipas drejtimit jugperendim – verilindje.

 

Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti

Cel : 069 66 45 609

Location Info