Properties located at Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 73.8m2, ndërtesa 52m2, Krujë

Lagjia Kala, Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 73.8m2, ndërtesa 52m2.Lagjia Kala, Krujë Zona kadastrale: 8622   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Apartament me sipërfaqe 66m2, Krujë

Thumanë, Krujë

Apartament me sipërfaqe 66m2.Thumanë, Krujë Zona Kadastrale : 2182   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall me sipërfaqe 536m2,Krujë

Fushë-Krujë,Maga 2 ,Krujë

Truall me sipërfaqe 536m2. Fushë-Krujë,Maga 2 ,Krujë Zona Kadastrale : 1665   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli dhe ndërtesë 125m2, Krujë

Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli dhe ndërtesë 125m2, Krujë Zona Kadastrale : 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 40m2, ndërtesa 20m2, Krujë

Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 40m2, ndërtesa 20m2.Lagjia nr.1, Krujë Zona Kadastrale : 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 31.54m2, Krujë

Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 31.54m2, Krujë Zona Kadastrale : 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Arë me sipërfaqe 3321m2, Krujë

Derven, Krujë

Arë me sipërfaqe 3321m2.Derven, Krujë Zona Kadastrale : 1475   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Arë me sipërfaqe 1368m2, Krujë

Larushkë, Krujë

Arë me sipërfaqe 1368m2.Larushkë, Krujë Zona Kadastrale : 2385   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Arë me sipërfaqe 6000m2, Krujë

Gramze, Krujë

Arë me sipërfaqe 6000m2.Gramze, Krujë Zona kadastrale: 1840   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Arë me sipërfaqe 4500m2, Krujë

Gramze, Krujë

Arë me sipërfaqe 4500m2.Gramze, Krujë Zona kadastrale: 1840   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609