fbpx

17 Maj 2019. Panairi i Punës Korçë 2019


Ministria e Financave dhe Ekonomisë, nëpërmjet Shërbimit Kombëtar të Punësimit, ka çelur zhvillimin e Panaireve të Punës për vitin 2019.

Në qytetin e Korçës është organizuar sot “Panairi i Punës Korçë 2019”. Ky panair synon të vendosë marrëdhënie konkrete bashkëpunimi dhe komunikimi, midis ofertës dhe kërkesës në tregun e punës, për të prezantuar mundësitë që ofron tregu i punës në rajonin e Korçës.

Duke qenë një nga 50 punëdhënësit më të mëdhenj në Shqipëri, Fondi Besa fokusohet në tërheqjen dhe punësimin e të rinjve, të punonjësve me eksperiencë nga sektori bankar dhe financiar në përgjithësi dhe ky panair konsiderohet si një mundësi konkrete për kontaktimin e individëve që janë në kërkim të një pune.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Elbasanit. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomiko Të ketë të paktën 1 ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore & Pogradec. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë:  Të kenë diplomë të shkollës ...