fbpx

Fondi Besa merr pjesë në takimin e tretë në kuadër të nismës së “Programit të Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF)

by admin on 2019-05-29 08:35

U zhvillua në qytetin e Beratit takimi i tretë…

Takim me tregtarë të pajisjeve me eficencë energjie në Durrës

by admin on 2019-05-27 10:19

Në Tetor 2018, Fondi BESA ka nënshkruar Marrëveshjen e Kredisë…

Fondi Besa, një nga sponsorët e Konferencës së 22-të të MFC-së

by admin on 2019-05-21 11:36

Fondi Besa ka kënaqësinë të shpallë mbështetjen e tij si një nga sponsorët e Konferencës Vjetore të 22-të të MFC-së ..

17 Maj 2019. Panairi i Punës Korçë 2019

by admin on 2019-05-17 12:22

Ministria e Financave dhe Ekonomisë…

Fondi Besa, pjesëmarrës në Panairin e Karrierës pranë Universitetit Bujqësor të Tiranës

by admin on 2019-05-15 11:42

Për të tretin vit radhazi Fondi Besa merr pjesë në Panairin e Karrierës pranë UBT, panair i cili …

Trajnimi i stafit – Sfidë e vazhdueshme

by admin on 2019-05-10 10:42

Në një progres të vazhdueshëm dhe

Fondi BESA mbështet sportin duke sponsorizuar Kupën e Shqipërisë në Bodybuilding dhe Fitness

by admin on 2019-05-07 02:05

Federata shqiptare e Bodybuiding & Fitness organizoi më datë 04 Maj 2019 në sallën e koncerteve të Universitetit të Arteve të Tiranës, Kupën e Shqipërisë në Bodybuilding dhe Fitness për vitin 2019. Në këtë eveniment

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...