fbpx

BANKA E DETIT TE ZI PER TREGTI DHE ZHVILLIM I AKORDON FONDIT BESA NJE KREDI PREJ 10 MILIONE EURO

by admin on 2019-03-21 11:31

Fondi BESA dhe Banka e Detit të Zi për Tregti dhe Zhvillimit nënshkruan Marrëveshjen e tretë të Huasë…

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe Fondi BESA nenshkruajne marreveshje prej 3 milion euro per Kredine e Gjelber

by admin on 2019-03-13 02:19

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe Fondi Besa kanë lançuar me date 12 Mars 2019 …

TRAJNIM I TE RINJVE “SI TE NISNI BIZNESIN TUAJ”

by admin on 2019-03-07 01:15

Në kuadër të projektit “Zana e Maleve – Giovani e Territorio: radici di una comunità in cammino verso l’ìntegrazione…

Trajnim Stafi 5-6 Mars 2019

by admin on 2019-03-07 10:58

Më 5-6 Mars 2019 u zhvillua trajnimi i programuar për stafin e ri të oficerëve të kredisë, të punësuar në Fondin Besa gjatë periudhës Janar-Shkurt 2019.