fbpx

Dega Rajonale Tirana 2, feston 10 vjetorin e aktivitetit.

by admin on 2019-02-26 09:23

Më datë 22 Shkurt 2019, Dega Rajonale Tirana 2 organizoi një event për të festuar 10 vjetorin e fillimit të aktivitetit…

Zhvillohet trajnimi mbi “Parandalimin dhe luftimin e pastrimit të parasë” në bashkëpunim me BERZH

by admin on 2019-02-20 02:57

Fondi BESA sh.a, një ndër institucionet më të rëndësishëm të Mikrofinancës në Shqipëri …

Zhvillohet analiza vjetore e aktivitetit të Fondit BESA

by admin on 2019-02-20 01:15

Në datat 14-16 Shkurt 2019, u zhvillua analiza vjetore e aktivitetit të Fondit BESA …

Njoftim punësimi : Dizenjator / Menaxhues i Rrjeteve Sociale & Faqe Web

by admin on 2019-02-13 09:18

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, me rreth 32,575…

Njoftim punësimi : Specialist Programist

by admin on 2019-02-13 08:16

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, me rreth 32,575…

  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi Besa sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin 𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧𝗘 në 𝗭𝘆𝗿𝗲̈𝗻 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗼𝗿𝗲...