fbpx

Rritja e kapaciteteve të stafit në fokus të Fondit Besa

by admin on 2024-01-25 08:42

25 vjet eksperiencë, 25 vjet lider, 25 vjet histori suksesi në tregun shqiptar!

by webadm19 on 2023-02-08 09:52

1 Shkurt 2023 – shënon një ditë shumë të veçantë për Fondin Besa. Është një përvojë e jashtëzakonshme të përkujtosh 25 vjet sipërmarrje, nën drejtimin e një njeriu me ëndrra të mëdha, objektiva dhe strategji të…

HISTORI SUKSESI

by webadm19 on 2020-08-14 04:03

Klientja: Kushdo do të zgjidhte Fondin Besa për kushtet që ofron dhe shpejtësinë në miratimin e kredisë

HISTORI SUKSESI

by webadm19 on 2020-07-24 10:12

Rruga drejt suksesit të biznesit është vazhdimisht në ndërtim e sipër. “Luara” është një ndër …

HISTORI SUKSESI/ Biznesi argjendarisë dhe parfumerisë

by admin on 2020-07-21 12:50

Ngritja e një biznesi, është diçka që fillon nga…

HISTORI SUKSESI/Albana: Do të rizgjidhja Fondin Besa

by webadm19 on 2020-07-21 10:26

Tre vjet më parë Albana përfitoi një kredi biznesi prej 1 milionë lekësh nga Fondi Besa, e cila i shërbeu, jo vetëm për të investuar në biznesin e saj, që me pasion dhe kreativitet ka krijuar, por edhe për të ndjekur trajnime të ndryshme në fushën e parukerisë dhe estetikës. “Kisha një dëshirë të madhe … Vazhdoni leximin e HISTORI SUKSESI/Albana: Do të rizgjidhja Fondin Besa

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...