fbpx

Çmim nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë


Çmim nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë “Për realizimin me eficencë të misionit të tij të vyer në mbështetjen e zhvillimit ekonomik dhe zbutjen e varfërisë; për nxitjen reale te zhvillimit te sektorit te ndërmarrjeve mikro, te vogla dhe te mesme ne Shqiperi; për sigurimin e mundësive për mikrokredi për të gjitha shtresat social ekonomike, përfshirë të papunët dhe bizneset fillestare”.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...