fbpx

Dita e agroturizmit në Parkun Natyror në Reç Malësi e Madhe


Në pyllin e gështenjave të Reçit, monument natyror si dhe pjesë e Parkut Natyror të Shkrelit në Malësinë e Madhe, u zhvillua Dita e Agroturizmit. 
Me këtë rast u zhvillua Panairi me produkte dhe gatime tradicionale lokale, duke nxjerrë ne pah vlerat e Agroturizmit dhe Agrobiodiversitetit si dhe potencialet për zhvillim ne zonën e Malësisë së Madhe.

Në panair mori pjesë edhe Fondi Besa duke ofruar mundësitë per mbështetje financiare të bizneseve në fushën e bujqësisë dhe të agroturizmit.

 

 
 

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...