fbpx

Fondi Besa në mbështjetje të vlerave të muzikes.


Olen Çezari në datat 23 – 24 Prill 2019, në Pallatin e Kongreseve

Image 1 of 1

 

Violinisti i mirënjohur, virtuozi Olen Çezari kthehet përsëri në skenën shqiptare me grupin e tij “International Clandestine Orchestra” për të sjellë një mbrëmje të paharrueshme duke i ofruar publikut performancën e tij të shkëlqyer artistike dhe tingujt më të bukur të muzikës shqiptare dhe botërore.

Eventi organizohet në datat 23 – 24 Prill 2019, në Pallatin e Kongreseve.

Fondi Besa sh.a është një nga sponsorët e eventit.

Nëpërmjet mbështetjes së këtij eventi, që komunikon vlerat universale të muzikës, Fondi Besa tregoi edhe një herë vëmendjen që i kushton artit, kulturës dhe muzikës.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...