fbpx

Fondi BESA sh.a – Fitues i Çmimit “Century International Platinum Quality Era” përsa I përket Kënaqësisë së Klientelës, Lidershipit, Planifikimit Strategjik dhe Standarteve.


Më 11 Mars 2012, në Gjenevë, Zvicër, Fondi BESA sh.a u nderua nga Business Initiative Directions me Çmimin “Century International Platinum Quality Era” përsa I përket Kënaqësisë së Klientelës, Lidershipit, Planifikimit Strategjik dhe Standarteve.