fbpx

Forumi i Financës Alternative 2023


Fondi Besa pati kënaqësinë të jetë për herë të dytë një ndër sponsorët e Forumit të Financës Alternative 2023.  Organizuar nën kujdesin e Institutit të Bankës Europiane të Investimeve dhe Grupit EIB, më datë 26 dhe 27 Prill 2023, Selanik, Forumi u fokusua në risitë në fushën e shërbimeve financiare.

Forumi u organizua me mbi 30 novatorë dhe liderë të sektorëve fintech dhe kapitalit social, të cilët ndanë me pjesëmarrësit idetë dhe zgjidhjet e tyre inovative, duke shfrytëzuar teknologjitë e reja për të zhvilluar shërbime financiare të qëndrueshme të bazuar në përvojën e përdoruesve dhe modeleve të reja të biznesit.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...