fbpx

HISTORI SUKSESI


Fondi Besa, zgjidhje në momente të vështira!

Rruga drejt suksesit të biznesit është vazhdimisht në ndërtim e sipër. “Luara” është një ndër bizneset më të njohura në fushën e pastiçerisë, e cila u zhvillua edhe më tej, me ambiente moderne, falë kredisë së përfituar nga Fondi Besa. Pronari i këtij biznesi, Fatmir Pashollari, që të gjithë e njohin si mjeshtrin e bukës dhe pastiçerisë shprehet se, Fondi Besa e ka ndihmuar atë në momente të vështira.

“Në fillim u ndjeva i demoralizuar, pasi nuk gjeja mbështetje financiare për të zhvilluar biznesin tim, por nuk hoqa dorë. Pa hezitim shkova në zyrat e Fondit Besa dhe kërkova ndihmën e tyre për të investuar në degën më të re të pastiçerisë, në sheshin Avni Rustemi”, tregon pronari i biznesit.

Ai shpjegon më tej se, nuk e kishte menduar se do të përfitonte nga Fondi Besa një Kredi Biznesi prej 278,000 euro, që më pas e ndihmoi atë të ishte aq i suksesshëm sa është sot.

“Kam besuar gjithmonë në sukses, por kurrë nuk kam menduar se do të arrija kaq lart. Me vendosmëri absolute dhe mbështetjen e Fondit Besa, mposhta barrierat”, përfundon ai.

Sot “Luara” shtron aktivitetin e saj në tre degë në qytetin e Tiranës. Fatmir Pashollari karakterizohet nga thjeshtësia, modestia dhe bujaria. Ai së bashku me familjen e tij janë të përfshirë në biznes, duke dëshmuar kështu një shembull të vërtetë të sipërmarrjes private në vendin tonë.

Është mirë të festosh suksesin!

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...