fbpx

KREDI PËR PUSHIME


KREDI PËR PUSHIME

Kredi për Pushime” është një produkt që ofrohet për nevoja konsumatore të klientëve, specifikisht për pushime (brenda apo jashtë vendit).

Nëse keni nevojë për financim deri në vlerën 200,000 Lekë për nevoja konsumatore, ju mund të përfitoni kredi shpejt dhe lehtë.

• Kredia ju transferohet direkt në llogarinë tuaj sapo të nënshkruhet kontrata.
• Ne ju mundësojmë kthimin e kredisë edhe para afatit pa asnjë kosto shtesë.

KARAKTERISTIKAT E KREDISË:

  SHUMA   Shuma maksimale e kredisë 200,000 lekë
  MONEDHA  LEK
  AFATI  Afati maksimal 12 muaj
  KOMISIONI  3%
  KOLATERALI   Pa kolateral    

  Shembull :

Vlera e Kredisë (Lekë)Kësti MujorMaturiteti (muaj)
50,0004,70012
100,0009,40012
150,00014,10012
200,00018,90012
  • Shifrat janë orientuese. Për shifrat e sakta duhet të merrni informacionin e saktë pranë zyrës më të afërt të Fondit BESA në qytetin tuaj.

 

Apliko!