fbpx

Marketing


Gjatë muajit Tetor, në rrethet Lushnje, Fier dhe Berat u zhvillua fushata e marketingut “Kredia bujqësore dhe avantazhet që ofron Fondi Besa me këtë produkt”.

Gjatë kësaj fushatë, ne kontaktuam fermerë dhe tregtarë të produkteve bujqësore me të cilët u diskutuan llojet e produkteve të kredisë bujqësore që ne ofrojmë, kushtet e kredisë, përdorimi me kujdes dhe zgjuarsi i kredisë, avantazhet e kreditimit nga Fondi Besa si dhe mundësitë e potencialet e zhvillimit në këto zona.

 

  

  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi Besa sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin 𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧𝗘 në 𝗭𝘆𝗿𝗲̈𝗻 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗼𝗿𝗲...