fbpx

Marketing

Gjatë muajit Tetor, në rrethet Lushnje, Fier dhe Berat u zhvillua fushata e marketingut “Kredia bujqësore dhe avantazhet…

Read More

Dita e agroturizmit në Parkun Natyror në Reç Malësi e Madhe

Në pyllin e gështenjave të Reçit, monument natyror si dhe pjesë e Parkut Natyror…

Read More

Fondi Besa sh.a pjesëmarrës në Programin Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri

Më datë 12 Tetor 2018, në qytetin e Korçës u zhvillua aktiviteti me temë

Read More

Trajnim për Trajnuesit

Në kuadër të ngritjes së kapaciteteve të stafit, Fondi Besa ka ngritur gjatë vitit 2017 një njësi të specializuar trajnimi.

Read More

NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E ZAKONSHME TË ASAMBLESË SË PËRGJITHSHME TË SHOQERISË FONDI BESA SH.A.

Based on the Statute of the Company Fondi BESA, as well as Law No. 9901…

Read More

Njoftim për shtyp: Workshop me stafin e Fondit Besa dhe Njësinë e Menaxhimit të Programit (PMU) mbi “Programin Italo – Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri (PRODAPS)

Workshop me stafin e Fondit Besa dhe Njësinë e Menaxhimit të Programit (PMU) mbi “Programin Italo – Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri (PRODAPS) – për zbatimin e linjës së kredisë dhe skemën e garantimit të kredive në mbështetje të SME-ve Shqiptare Më 22 Shkurt 2018, në zbatim të “Programit Italo – Shqiptar për … Vazhdoni leximin e Njoftim për shtyp: Workshop me stafin e Fondit Besa dhe Njësinë e Menaxhimit të Programit (PMU) mbi “Programin Italo – Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri (PRODAPS)

Read More

Njoftim mbi zhvillimin e mbledhjes së Asamblesë së Aksionerëve të shoqërisë Fondi Besa sh.a. 2017

Drejtuar : Te gjithe aksionereve e Shoqerise Fondit Besa SH.A. Bazuar ne Statutin e shoqerise Fondi Besa sh.a., si dhe ne ligjin nr.9901, date 14.04.2008, “Per tregtaret dhe shoqerite tregtare”, (i ndryshuar) ju njoftojme se diten e Enjte, date 8 Qershor 2017, ora 11.00, ne ambientet e Kompleksit “Tropikal” ne Durres, zhvillohet mbledhja e zakonshme … Vazhdoni leximin e Njoftim mbi zhvillimin e mbledhjes së Asamblesë së Aksionerëve të shoqërisë Fondi Besa sh.a. 2017

Read More