fbpx

Çmim nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

Award from the Albanian Chamber of Commerce and Industry…

Read More

Asambleja e Përgjithshme e Aksionerëve

According to the Law No. 9901, dated 14.04.2008 “ON ENTREPRENEURS AND COMPANIES”…

Read More

Presidenti I Republikës, Prof. Dr. Bamir Topi nderoi Fondin Besa sh.a me “Medaljen e Mirënjohjes”

On April 10, 2012, the President of the Republic, Prof. Dr. Bamir Topi…

Read More

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Kredisë me BERZH

Fondi BESA është institucioni i vetëm mikrofinanciar të cilit ju akordua një kredi nga BERZH.

Read More

Fondi BESA sh.a. është nderuar me Çmimin “HARKU I EUROPËS PËR CILËSINË DHE TEKNOLOGJINË” në Kategorinë e Artë

Më 27 Qershor 2011, Fondi BESA sh.a është nderuar nga Business Initiative Directions me çmimin…

Read More