fbpx

NJOFTIM PUNESIMI


Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin DIZENJATOR/MENAXHUES I RRJETEVE SOCIALE & FAQE WEB per Zyren Qendrore.

Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane:

 

 • Arsim i larte ne fushen e marketingut, biznesit ose teknologji informacioni.
 • Eksperience te ngjashme ne fushen e promovimit te produkteve apo sherbimeve permes WEB -it apo rrjeteve sociale.
 • Te kete aftesi ne analizen e informacioneve te ndryshme qe lidhen me tregun dhe kerkimet e tregut.
 • Eksperience në fushen e marketingut dhe promocionit .
 • Aftësi të mira organizimi.
 • Aftësi te mira dhe bashkepunuese per te punuar ne grup.
 • Aftesi mira ne programet e Microsoft Office.
 • Aftesi mira analitike dhe komunikuese.

Aftesite e kerkuara: 

 

 • Te krijoje dhe te zhvilloje nje permbajtje te qarte dhe preçize.
 • Te dizenjoje faqe Web që perputhen me motorët e kërkimit.
 • Te kete aftesi te navigoje ne faqet e webit per te terhequr informacione sa me cilesore.
 • Te kujdeset per përmirësimin e vazhdueshem te renditjes së motorëve të kërkimit.
 • Te kujdeset per mirembajtjen dhe dizenjimin e mediave sociale, si Twitter, Facebook dhe LinkedIn.
 • Te jete i afte te transmetoje informacione te rendesishme ne keto rrjete.
 • Të kontrolloje hyrjet dhe daljet e informacionit duke perdorur metoda sa me efikase.
 • Te siguroje që përmbajtja të jetë e lartë në motorret e kërkimit.
 • Mbledhja e informacionit te faqeve me te kerkuara.
 • Te krijoje reklama ne internet.
 • Te monitoroje on-line reputacionin e kompanisë.
 • Te miratoje ose te fshije komentet nëper blogje ose artikuj.
 • Te theksoje dhe te inkurajoje komentet pozitive.
 • Te menaxhoje dhe te shperndaje posten elektronike.
 • Te ndjeki ne vazhdimesi komentet.
 • Te nxisi reagimet e klienteve dhe te krijoje fushata permiresimi.
 • Te krijoje strategji marketingu për projekte, duke përfshirë faqet e internetit të kompanisë dhe mediat sociale.
 • Te kete nje bashkepunim me dapartamentin e shitjeve, ne zhvillimin dhe implementimin e programit.
 • Te krijoje dhe te ekzekutoje programet kyçe.
 • Te analizoje të dhënat për nje eficense sa me te larte te fushates.
 • Te zhvilloje planet e marketingut, rezultatet e fushatës dhe rekomandimet e projekteve te ekipit drejtues.

Te gjithe kandidatet duhet te paraqesin dokumentet e meposhtme:

 

 1. Kerkese per punesim
 2. Curriculum Vitae
 3. Fotokopje te Diplomes Universitare te shoqeruar me liste notash.
 4. Deshmi te ndryshme kualifikimi
 5. Reference pune nga punedhenesi i fundit
 6. Fotografi (1 cope)

Dokumentacioni i kerkuar te paraqitet brenda dates 27 Janar 2020 dhe te dorezohet ne zarf te mbyllur prane Zyres Qendrore te Fondit Besa, me adrese: Rruga “Dritan Hoxha”, Laprake,  Tirane.

Per çdo informacion tjeter mund te vizitoni faqen tone zyrtare ne internet www.fondibesa.com dhe per çdo paqartesi mund te kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerezore & Sherbimeve prane Zyres Qendrore, ne nr. e telefonit: 04 2253841/842.

 • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
 • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
 • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...