fbpx

NJOFTIM PUNESIMI


Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin SPECIALIST PROGRAMIST per Zyren Qendrore.

Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane:

Kualifikimet

• Arsim të lartë në degët Informatik ose Inxhinjeri Software
• Mbi 2 vite eksperience e verifikuar si zhvillues per aplikacionet web
• Projekte te realizuara me sukses ne nivel mid dhe enterprise

Aftesit e kerkuara

• eksperience mbi 2 vjet ne Php , Java ose ASP
• njohje shume te mire ne front end programming html, css, bootstrap, javascript
• duhet te demostroj profesionalitet me nje nga framework e Php , Java ose ASP
• eksperience mbi 2 vite ne SQL SERVER 2012/2014
• aftesi per te kuptuar,zhvilluar skemat dhe tabelat ne databaza
• duhet te deshmoje aftesi te mira programuese ne Transact-SQL dhe Store Procedure
• duhet te kete eksperience ne identifikimin e nevojave te userave dhe automatizimin e tyre
• aftesi per te ndjekur kerkesat dhe specifikimet e dizajnit per te ndertuar aplikacione me cilesi
• aftesi te mira komunikuese ne pune dhe ne grup si dhe te ndihmoj per zgjidhjen e problemeve
preferohet te kene eksperience pune ne sektore te ngjashem, ne sistemin bankar e financiar;
• te mos jene larguar nga puna per masa disiplinore;

Kualifikime të tjera në fushën e teknologjisë së informacionit

• javascript, nodejs, ajax
• administrim IIS,Apache (Web,Smtp,ftp)
• design GUI

Te gjithe kandidatet duhet te paraqesin dokumentet e meposhtme:

• Kerkese per punesim
• Curriculum Vitae

Dokumentacioni i kerkuar te paraqitet brenda dates 5 Gusht 2020 dhe te dorezohet ne zarf te mbyllur prane Zyres Qendrore te Fondit Besa, me adrese: Rruga “Dritan Hoxha”, Laprake, Tirane ose ne faqen tone zyrtare si me poshte:

mfi@ besa.org.al

Per çdo informacion tjeter mund te vizitoni faqen tone zyrtare ne internet www.fondibesa.com dhe per çdo paqartesi mund te kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerezore & Sherbimeve prane Zyres Qendrore, ne nr. e telefonit: 04 2253841/842.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...