fbpx

NJOFTIM PUNESIMI


Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin

OFICER KREDIE për qytetet si më poshtë:

Tiranë, Durrës, Vlorë, Përmet, Elbasan, Cërrik, Gramsh, Koplik, Bushat, Tropojë dhe Peshkopi.

Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë:

  • Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik;
  • Preferohet të kenë eksperiencë pune në sektore të ngjashëm (për personat me eksperiencë në këtë fushë, paga do te jetë e negociushme);
  • Preferohet të kenë licencë për drejtim automjeti;
  • Të mos jenë larguar nga puna për masa disiplinore;

Te gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme:

1. Kërkesë për punësim

2. Curriculum Vitae

Dokumentacioni i kërkuar të dërgohet me email brenda datës 27 Korrik 2021 në adresën tonë zyrtare të Institucionit sa më poshtë:

[email protected]