fbpx

Projekti Internship 2020


Fjala pershendetese e Drejtorit Ekzekutiv, Z. Bajram Mucaj ne diten e pare te Internshipit

Image 1 of 18

Projekti Internship 2020

Gjatë periudhës korrik-nëntor 2020, Fondi Besa ka organizuar për herë të parë Projektin Intership “Aftësimi i të Rinjve në Veprimtarinë Kredidhënëse”, projekt i iniciuar drejtpërdrejt nga Drejtori Ekzekutiv, Z. Bajram MUÇAJ dhe me mbështetjen teknike të stafit të Fondit Besa.” Ky projekt u dha mundësinë pjesëmarrësve për të zhvilluar më tej njohuritë profesionale, nëpërmjet përvojës së fituar në Degët Rajonale dhe Departamentet e Fondit BESA, si dhe trajnimit te ofruar nga stafi i Fondit Besa dhe lektorë të jashtëm të mirënjohur në fushën ekonomike dhe financiare.

Pas 3 muajsh angazhim të plotë të pjesëmarrësve u organizua aktiviteti përmbyllës dhe shpërndarja e certifikatave.

Në fjalën e tij Drejtori Ekzekutiv, Z.Bajram Mucaj shprehu bindjen se ky projekt ka vlera të veçanta, si për institucionin, përfituesit, por edhe për veprimtarinë e kredidhënies në vend.

Nga kjo eksperiencë shumë e mirë përveç rritjes së njohurive, pjesëmarrësve iu ofrua edhe punësim pranë Fondit Besa.

Për Fondin Besa “Suksesi është e vetmja alternativë”.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...