fbpx

Promovimi i trainimit 9-10 Prill me Oficerët e Rinj


Me synim të qartë dhe qëndrueshëm për rritjen e kapacitetit të stafit të Fondit Besa, në datat 9-10 Prill 2019 u zhvillua trajnimi i oficerëve të rinj të punësuar në Fondin Besa sh.a. gjatë periudhës Shkurt-Mars 2019. Gjatë 2 ditëve u informuan dhe trajnuan 11 oficerë të rinj kredie, të angazhuar pranë 9 Degëve Rajonale të Fondit Besa, duke synuar përfshirjen e shpejtë dhe të plotë të stafit të ri në punën e përditshme të mirëfunksionimit të sistemit të kredisë. Përveç procedurave dhe praktikave të punës, stafi i ri informohet edhe mbi aspekte të zhvillimeve ekonomike në vend dhe veçanërisht të sistemit financiar dhe mikrofinanciar në vend.

Urojmë punë të mbarë për stafin e ri!

 

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...