fbpx

TRAJNIM I TE RINJVE “SI TE NISNI BIZNESIN TUAJ”


Në kuadër të projektit “Zana e Maleve – Giovani e Territorio: radici di una comunità in cammino verso l’ìntegrazione con la famiglia europea”, më datë 5 Mars 2019, Fondi BESA në bashkëpunim me VIS Albania dhe Fondacionin PfD organizoi trajnimit me temë “Si të nisni biznesin tuaj” në Shkodër.

Qëllimi i këtij trajnimi është të udhëzojë të rinjtë për të eksploruar mundësitë e vetëpunësimit dhe t’i këshillojë ata për hapat që duhet të ndjekin për fillimin e një biznesi. Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin të rinj të rrethit “Malësi e Madhe”. Ndër objektivat specifike dhe temat që u trajtuan në këtë trajnim janë:

 

1. Si të bëjmë një analizë tregu;
2. Si të hartojmë një plan biznesi;
3. Burimet për financimin e një biznesit;
4. Menaxhimi me efektivitet i burimeve financiare.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Elbasanit. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomiko Të ketë të paktën 1 ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...