fbpx

Trajnim me oficerët e rinj


Rritja e aftësive profesionale të stafit në çdo nivel të Fondit Besa sh.a. është ndër synimet kryesore të këtij Institucioni, në mbështetje të arritjes së rezultateve të projektuara dhe vazhdimisht në progres. Ndërkohë, harmonizimi i kapaciteteve drejtuese me aftësitë profesionale të stafit në nivele të ndryshme është një tjetër objektiv, që krijon ndër të tjera hapësirat e nevojshme për promovim të qëndrueshëm të stafit. Për këtë qëllim, procesi i trajnimit është një proces i vazhdueshëm në përgjigje të nevojave dhe zhvillimeve si në kontesktin e brendshëm ashtu edhe atë të mjedisit financiar dhe të Mikrofinancës në Shqipëri.

Në këtë kontekst, zhvillohen edhe trajnimet periodike me oficerët e rinj, më i fundit i realizuar me 13-14 Nëntor 2018. Në këtë aktivitetet trajnimi morën pjesë 15 oficerë të rinj të kredisë, nga 10 Degë Rajonale të ndryshme. Ata i bashkohen 350 specialisteve të tjerë të këtij niveli në Institucion. Edhe pse pjesa më e rëndësishme e tyre i përkasin fushës së ekonomi-financë, ndër ta ka edhe të fushave specifike si të zhvillimit të bujqësise apo të shkencave ekzakte dhe sociale.

Urojme punë të mbarë për stafin e ri!

 

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Elbasanit. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomiko Të ketë të paktën 1 ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...