fbpx

Trajnim me oficerët e rinj


Rritja e aftësive profesionale të stafit në çdo nivel të Fondit Besa sh.a. është ndër synimet kryesore të këtij Institucioni, në mbështetje të arritjes së rezultateve të projektuara dhe vazhdimisht në progres. Ndërkohë, harmonizimi i kapaciteteve drejtuese me aftësitë profesionale të stafit në nivele të ndryshme është një tjetër objektiv, që krijon ndër të tjera hapësirat e nevojshme për promovim të qëndrueshëm të stafit. Për këtë qëllim, procesi i trajnimit është një proces i vazhdueshëm në përgjigje të nevojave dhe zhvillimeve si në kontesktin e brendshëm ashtu edhe atë të mjedisit financiar dhe të Mikrofinancës në Shqipëri.

Në këtë kontekst, zhvillohen edhe trajnimet periodike me oficerët e rinj, më i fundit i realizuar me 13-14 Nëntor 2018. Në këtë aktivitetet trajnimi morën pjesë 15 oficerë të rinj të kredisë, nga 10 Degë Rajonale të ndryshme. Ata i bashkohen 350 specialisteve të tjerë të këtij niveli në Institucion. Edhe pse pjesa më e rëndësishme e tyre i përkasin fushës së ekonomi-financë, ndër ta ka edhe të fushave specifike si të zhvillimit të bujqësise apo të shkencave ekzakte dhe sociale.

Urojme punë të mbarë për stafin e ri!

 

  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi Besa sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin 𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧𝗘 në 𝗭𝘆𝗿𝗲̈𝗻 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗼𝗿𝗲...