fbpx

Trajnimi i punonjësve të rinj


Si çdo komponent dhe aktivitet i Fondit Besa sh.a. edhe komponenti i trainimeve rimerr angazhimet e tij, në përgjigje dhe mbështetje të objektivave më ambicioze të Institucionit për këtë vit të sapo nisur.

Në datat 15 dhe 16 Janar u zhvillua trajnimi për 19 oficerë të rinj kredie, të angazhuar së fundi pranë 16 Degëve Rajonale të Fondit BESA sh.a. Në këto sesione u trajtuan tema në lidhje me mirëfunksionimin e sistemit te kredisë në punën e përditshme të oficerëve të kredisë.

Referimet realizohen nga vetë kapacitetet njerëzore të Fondit BESA, duke synuar për të qenë në vazhdimësi të aktualizuar me risitë e tregut financiar, sfidat e Institucionit dhe zhvillimet e mjedisit social-ekonomik në vend.

I urojmë suksese stafit të ri!

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Elbasanit. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomiko Të ketë të paktën 1 ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...