fbpx

Trajnimi i punonjësve të rinj


Si çdo komponent dhe aktivitet i Fondit Besa sh.a. edhe komponenti i trainimeve rimerr angazhimet e tij, në përgjigje dhe mbështetje të objektivave më ambicioze të Institucionit për këtë vit të sapo nisur.

Në datat 15 dhe 16 Janar u zhvillua trajnimi për 19 oficerë të rinj kredie, të angazhuar së fundi pranë 16 Degëve Rajonale të Fondit BESA sh.a. Në këto sesione u trajtuan tema në lidhje me mirëfunksionimin e sistemit te kredisë në punën e përditshme të oficerëve të kredisë.

Referimet realizohen nga vetë kapacitetet njerëzore të Fondit BESA, duke synuar për të qenë në vazhdimësi të aktualizuar me risitë e tregut financiar, sfidat e Institucionit dhe zhvillimet e mjedisit social-ekonomik në vend.

I urojmë suksese stafit të ri!

  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi Besa sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin 𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧𝗘 në 𝗭𝘆𝗿𝗲̈𝗻 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗼𝗿𝗲...