fbpx

Cilat janë procedurat e aplikimit?


Për të aplikuar për një kredi ka një sërë rregullash dhe procedurash, të cilat mund të jenë të ndryshme nga një bankë në tjetrën apo nga një institucion financiar në tjetrin.

Për këtë bëni të gjithë pyetjet e mundshme në mënyrë që të planifikoni kohën dhe dokumentacion që ju duhet.

  • VACANCY NOTICE Fondi BESA sh.a Non-Bank Financial Institution, announces competition on vacancy notice LOAN OFFICER for the cities Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Main requirements for candidates in this position are as below: o Higher ...
  • VACANCY NOTICE Fondi BESA sh.a Lending Institution for Businesses, announces competition on vacancy notice as to the position of CASHIER for the city of Tirana. Main requirements for candidates in this position are as below: o Higher education diploma, preferably Faculty of ...
  • VACANCY NOTICE Fondi BESA sh.a Business Lending Institution, announces competition on vacancy notice ASSISTANT OPERATOR for the city of Vlore. Main requirements for candidates in this position are as below: o University Diploma in the Faculty of Economics or relevant fieldo Must ...