PROPERTIES FOR SALE


 • Garage, Kruja
  Business Unit & Garages
  Str. “Gjergj Kastrioti Skenderbeu”

  Read more
 • APARTMENT FOR SALE, KRUJË
  Apartments & Flats
  Lagjia nr. 3, P. 41, Sh. 1, . 2, Ap. 6

  Read more
 • LAND FOR SALE, SHKODER
  Land & Olive groves
  Hajmel, Vau i Dejës

  Read more
Our Mission

 

Get stronger economically

The mission of Fondi BESA is to help the country with the economic growth and poverty reduction in urban and semi-urban areas by promoting micro, small and medium enterprise sector in Albania through the creation of a private micro-financial Albanian fund which is self-sustainable.

Clients of Fondi BESA include people from all socio-economic layers including unemployed and start-up businesses. Fondi BESA also provides technical assistance for entrepreneurs including training and studies.

Read more

Information

News and Events

Avatar

Albanian Besa Capital Foundation – partner i...

Albanian Besa Capital Foundation – partner in the implementation of the project “Building Communities …

 • 2,757
 • 1 October, 2019
Avatar

Die WELT, the wellknown german newspaper publishes...

Established in 1994, just two years after Albania’s transition to democracy, Fondi BESA’s commitment…

 • 989
 • 5 June, 2019
Avatar

VACANCY NOTICE...

Fondi BESA sh.a Lending Institution for Businesses, announces competition on vacancy notice in the position of Debt Collection Specialist for the region of Tirana and the region of Fier.

 • 60
 • 6 May, 2020
Avatar

VACANCY NOTICE...

Fondi BESA sh.a Lending Institution for Businesses…

 • 169
 • 2 March, 2020
Avatar

VACANCY NOTICE...

PROJECT SPECIALIST

 • 248
 • 24 January, 2020

Të nderuar klientë!

 

Më poshtë po ju paraqesim njoftimin e plotë të Bankës së Shqipërisë mbi masat e marra për riskedulimin e kësteve të kredisë, për shkak të situatës së krijuar në vend nga përhapja e infeksionit të shkaktuar nga virusi COVID-19: 

 

https://www.bankofalbania.org/Shtypi/Njoftimet_per_shtyp/Masat_e_marra_nga_Banka_e_Shqiperise_per_riskedulimin_e_kesteve_te_kredise.html

 

Fondi Besa sqaron të gjithë klientët e saj se, sipas njoftimit për shtyp të ditës së sotme nga Banka e Shqipërisë, do të merren masa për riskedulimin e kësteve të kredisë që  hyjnë në fuqi në datën 13 mars 2020 dhe zgjasin deri në datën 31 maj 2020. Për të bërë të mundur këtë nevojitet që, të gjithë ata kredimarrës, të cilët preken ekonomikisht dhe financiarisht nga kjo situatë dhe që dëshirojnë të përfitojnë nga kjo lehtësi e ofruar, të kontaktojnë me Fondin Besa dhe të informojnë mbi këtë kërkesë. Më pas, do të jetë Fondi Besa që në bashkëpunim me kredimarrësin, do të vlerësojë kërkesën dhe bazuar në specifikat e rastit, do të ofrojë dhe zgjidhjen përkatëse. Nënvizojmë se, kredimarrësit, aftësia paguese e të cilëve nuk preket/dëmtohet nga kjo situatë duhet të vijojnë normalisht shlyerjen e detyrimeve të tyre.

 

Gjithashtu, ju njoftojmë se, të gjitha degët e Fondit Besa do të jenë të hapura duke filluar nga dita e nesërme, 17 Mars 2020.

 

Ju sugjerojmë të përdorni digital/internet banking në telefon apo kompjuter për pagesën e kësteve të kredisë, në vend që të shkoni fizikisht në Degën e Fondit Besa. Pagesat në arkat e Fondit BESA mund t’i bëni vetëm në rastet e domosdoshme. Numrat e llogarive të Fondit BESA i gjeni më poshtë:

 

BankaMonedhaEmertimi i llogariseNr. i llogariseIBAN
BKTLEKFondi BESA sha401047824CLPRCLALLNJAL4320511014047824CLPRCLALLN
BKT EURFondi BESA sha401047824CLPRCFEURYIAL0420511014047824CLPRCFEURY
Raiffeisen BankLEKFondi BESA sha7700559784AL05202130080000007700559784
Raiffeisen BankEURFondi BESA sha640559784AL24202111300000000640559784
Tirana BankLEKFondi BESA sha0110-310255-109AL63206110110000110310255109
Tirana BankEURFondi BESA sha0110-310255-102AL58206110110000110310255102
CREDINS BankLEKFondi BESA sha462432AL53212110160000000000462432
CREDINS BankEURFondi BESA sha1172375AL53212110160000000001172375
OTP LEKFondi BESA sha893702AL88213110440000000000893702
OTP EURFondi BESA sha883188AL47213110440000000000883188
Alpha BankLEKFondi BESA sha902 026 123 000 443064AL42902212600261230004430643
Alpha BankEURFondi BESA sha902 020 123 000 943623AL81902112090201230009436235

Ju falenderojmë për vëmendjen tuaj.