fbpx

PRONAT NË SHITJE


 • GARAZH NË KRUJË
  Njësi biznesi & Garazhe
  Rruga “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” Krujë

  Lexo më shumë
 • APARTAMENT NË KRUJË
  Apartamente & Banesa
  Lagjia nr. 3, P. 41, Sh. 1, . 2, Ap. 6

  Lexo më shumë
 • ARË NË HAJMEL, SHKODËR
  Tokë arë & Ullishte
  Hajmel, Vau i Dejës

  Lexo më shumë
Misioni ynë

 

Kredi te vogla për ide të mëdha

Misioni i Fondit BESA sh.a është të ndihmojë në rritjen ekonomike dhe reduktimin e varfërisë së vendit në zonat Urbane dhe gjysmë – Urbane duke nxitur sektorin e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme në Shqipëri nëpërmjet krijimit të një fondi Shqiptar mikrofinanciar privat që realizon vetë-mbajtjen e tij.

Klientët e Fondit BESA sh.a përbëhen nga njerëz nga të gjitha shtresat social-ekonomike, përfshi të papunët dhe bizneset fillestare. Fondi BESA sh.a do të ofrojë gjithashtu asistencë teknike për sipërmarrësit përfshi kualifikimin dhe studimet.

Lexo më shumë

Informacione
 

Lajme dhe Evente

 

NJOFTIM PUNËSIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik;o Preferohet të kenë eksperiencë pune … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

 • 274
 • 28 Maj, 2024

NJOFTIM PUNËSIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha relevanteo Të ketë të pakën 1 vit përvojë pune profesionale në fushën e kredidhënies, shitjeve … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

 • 253
 • 21 Maj, 2024

NJOFTIM PUNËSIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti Ekonomik;o Njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit;o Preferohet te kene eksperience pune ne sektore … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

 • 435
 • 17 Prill, 2024

NJOFTIM PUNËSIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik;o Preferohet të kenë eksperiencë pune … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

 • 274
 • 28 Maj, 2024

NJOFTIM PUNËSIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha relevanteo Të ketë të pakën 1 vit përvojë pune profesionale në fushën e kredidhënies, shitjeve … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

 • 253
 • 21 Maj, 2024

NJOFTIM PUNËSIMI...

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti Ekonomik;o Njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit;o Preferohet te kene eksperience pune ne sektore … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

 • 435
 • 17 Prill, 2024

Rritja e kapaciteteve të stafit në fokus të Fon...

Profesionalizmi dhe Qëndrueshmëria në rezultate janë dy ndër vlerat kryesore të Fondit Besa, zhvilluar dhe konsoliduar në vite. Ky proces mbështetet në zhvillimin e aftësive profesionale të burimeve njerëzore në harmoni me vizionin e Institucionit tonë. Të fokusuar plotësisht në këto vlera, Fondi Besa së fundi ka vlerësuar të domosdoshme dhënien më shumë kohë procesit … Vazhdoni leximin e Rritja e kapaciteteve të stafit në fokus të Fondit Besa

 • 192
 • 25 Janar, 2024

25 vjet eksperiencë, 25 vjet lider, 25 vjet histo...

1 Shkurt 2023 – shënon një ditë shumë të veçantë për Fondin Besa. Është një përvojë e jashtëzakonshme të përkujtosh 25 vjet sipërmarrje, nën drejtimin e një njeriu me ëndrra të mëdha, objektiva dhe strategji të…

 • 436
 • 8 Shkurt, 2023

HISTORI SUKSESI...

Klientja: Kushdo do të zgjidhte Fondin Besa për kushtet që ofron dhe shpejtësinë në miratimin e kredisë

 • 1 261
 • 14 Gusht, 2020