fbpx

Banka Botërore
Banka Botërore 

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë 

Fondi Evropian për Investime
Fondi Evropian për Investime 

ResponsAbility
ResponsAbility 

IFC
IFC 

Banka Raiffeisen
Banka Raiffeisen 

Symbiotics
Symbiotics 

Qeveria Shqiptare
Qeveria Shqiptare 

Organizata për Sigurinë dhe Bashëkpunimin në Evropë Prezenca në Shqipëri
Organizata për Sigurinë dhe Bashëkpunimin në Evropë Prezenca në Shqipëri 

Bashkimi Evropian
Bashkimi Evropian 

Banka e Detit të Zi për Tregti dhe Zhvillim
Banka e Detit të Zi për Tregti dhe Zhvillim 

BERZH
BERZH 

Agjencia Spanjolle e Bashkëpunimit Internacional
Agjencia Spanjolle e Bashkëpunimit Internacional 

Organizata Ndërkombëtare e Punës
Organizata Ndërkombëtare e Punës 


  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...