fbpx

A/Prof.Dr. BAJRAM MUÇAJ

Drejtor Ekzekutiv

DR. ROBERT LUKAJ

Këshilltar

ORSJOL GJERGO

Zëvendës Drejtor Ekzekutiv

ENIDA LLUGA

Zëvendës Drejtor Ekzekutiv

Drejtor i Departamentit të Kredisë Dixhitale

A/Prof.Dr. ALTIN MUÇA

Zëvendës Drejtor Ekzekutiv

Drejtor i Departamentit të Marketingut & Zhvillimit

EDLIRA QOLI

Drejtor i Departamentit të Burimeve Njerëzore dhe Shërbimeve

GENTIAN MUÇO

Drejtor i Departamentit të Kredisë

IRMA MITRUSHI

Drejtor i Departamentit të Financës

ALMA STAFA

Drejtor i Departamentit të Administrimit të Kredisë dhe Operacioneve

DORINA KEMBORA

Drejtor i Departamentit të Auditit të Brendshëm

LUIZA SHEHU

Drejtor i Departamentit Ligjor

DESARA SINA

Drejtor i Departamentit të Menaxhimit të Riskut

PRANVERA GJIKA

Drejtor i Departamentit Debt Collection

ANAJDA MEMELLI

Drejtor i Departamentit të Teknologjisë së Informacionit

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...