fbpx

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha relevanteo Të ketë të pakën 1 vit përvojë pune profesionale në fushën e kredidhënies, shitjeve … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti Ekonomik;o Njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit;o Preferohet te kene eksperience pune ne sektore … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Elbasanit. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomiko Të ketë të paktën 1 vit përvojë pune profesionale në fushën e kredidhënies ose shitjeve;o Të jetë e aftë të … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të cilat do të jetë përgjegjës: Të gjithë kandidatët duhet të paraqësin dokumentet e mëposhtme: Dokumentacioni … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore & Pogradec. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë:  Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik; Preferohet të kenë eksperiencë pune në sektorë të ngjashëm (për … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per Qytetin e KORÇES. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti Ekonomik;o Njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit;o Preferohet te kene eksperience pune ne sektore … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

Rritja e kapaciteteve të stafit në fokus të Fondit Besa

Profesionalizmi dhe Qëndrueshmëria në rezultate janë dy ndër vlerat kryesore të Fondit Besa, zhvilluar dhe konsoliduar në vite. Ky proces mbështetet në zhvillimin e aftësive profesionale të burimeve njerëzore në harmoni me vizionin e Institucionit tonë. Të fokusuar plotësisht në këto vlera, Fondi Besa së fundi ka vlerësuar të domosdoshme dhënien më shumë kohë procesit … Vazhdoni leximin e Rritja e kapaciteteve të stafit në fokus të Fondit Besa

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Shijak, Vorë, Tiranë, Krujë, Sukth, Kukës, Koplik, Peshkopi, Gramsh, Lushnjë, Përmet, Roskovec dhe Tropojë. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik;Preferohet të kenë eksperiencë pune … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tiranë, Shkoder, Koplik, Peshkopi, Peqin, Kukës, Gramsh, Lushnjë, Korçë, Berat, Vlorë, Lezhë, Përmet, dhe Librazhd. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik;o Preferohet të … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a, Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin Specialist Kontabiliteti dhe Taksave, për Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatët në këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të qenë në krye të: Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme: Dokumentacioni i kërkuar duhet të dorëzohet me email … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a, Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin Specialist i Kontabilitetit dhe Raportimit, për Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatët në këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të qenë në krye të: Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme: Dokumentacioni i kërkuar duhet të dorëzohet me … Vazhdoni leximin e NJOFTIM PUNËSIMI

Read More

NJOFTIM PUNËSIMI

Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Oficer i Sigurisë së Informacionit ISO …

Read More
1 2 18 19
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...