fbpx

KREDI “VETËM PËR TY”


Tani mund të blini gjithçka me Kredinë “Vetëm për ty”:

– modelin e fundit të telefonit,
– laptopin e preferuar,
– pajisje elektroshtëpiake,
– mund të plotësoni çdo nevojë, pa u shqetësuar për paratë.

Fondi Besa ju mundëson financimin e produkteve që dëshironi brenda pak minutash.

Nëse keni nevojë të bëni zgjidhje të shpejtë dhe të thjeshtë, kjo kredi është zgjidhja ideale për ju!

Aprovimi:  30 minuta
Vetëm me Kartë Identiteti!

KARAKTERISTIKAT E KREDISË:

 

  SHUMA  Nga 30,000 deri në 200,000 Lekë
  MONEDHA Lekë
  AFATI  Deri në 3 vjet (36 muaj)
  KOMISIONI  5%
  KOLATERALI         Pa Kolateral
  DORËZANËS/ GARANT        Pa Dorëzanës, Pa Garant
 RIPAGIMI I KREDISË      Flat  – këstet e kësaj kredie janë të barabartë për të gjithë periudhën e shlyerjes.
  INTERESI VJETOR -Nga 30,000 deri në 100,000 Lekë norma e interesit 37%

-Nga 100,001 deri në 200,000 Lekë norma e interesit 35%

  NEI    

 

Për informacione të mëtejshme ju  lutemi të zgjidhni Fletëpalosje 

Tani është më e thjeshtë!

Apliko!
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Oficer i Sigurisë së Informacionit ISO ...
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...