fbpx

Shtrirja e Aktivitetit

 

Fondi BESA ka një shtrirje të gjerë në vend.

Ka qenë prioritet për ne ofrimi i shërbimeve tona sa më afër njerëzve – duke mbështetur përpjekjet e tyre për zhvillimin e ideve të tyre të biznesit, rritjes së të ardhurave dhe krijimit të një të ardhme më të mirë për klientët dhe familjet e tyre!
Motoja jonë është të jemi prezent aty ku ka kërkesë.
Harta me të dhënat e mëposhtme për çdo Degë Rajonale.

 

  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi Besa sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin 𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧𝗘 në 𝗭𝘆𝗿𝗲̈𝗻 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗼𝗿𝗲...