fbpx

Për informacione më të detajuara në lidhje me produktet dhe shërbimet tona, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në një nga format e mëposhtme të kontaktit. Ne do të jemi të gatshëm t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju lutem shkarkoni SKEDARIN tonë për çdo ankesë.

Ju lutem shkarkoni SKEDARIN tonë Ankesat – Si t’i mbroni të drejtat tuaj. 

   

  Na kontaktoni:


    

    

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...