fbpx

Zhvillimi Institucional

 

1994:

Fillimi i aktivitetit si Departament i Mikrokredisë Urbane në kuadër të Fondit të Zhvillimit Shqiptar.

1999:

Themelimi i Fondacionit BESA si një organizatë joqeveritare, jopolitike dhe jofitimprurëse, me Themelues Fondacionin Soros.

2008:

Vendimi për transformimin nga OJF në kompani aksionare, në përputhje me legjislacionin shqiptar.

2008:

Licencimi nga Banka e Shqipërisë si Institucion Financiar Jo-Bankë.

2009:

Transferimi i aseteve dhe stafit të Fondit BESA tek Fondi BESA sh.a.

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...