fbpx

NJOFTIM PUNËSIMI


Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes.

Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane:

o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti Ekonomik;
o Njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit;
o Preferohet te kene eksperience pune ne sektore te ngjashem;
o Te mos jene larguar nga puna per masa disiplinore;

Te gjithe kandidatet duhet te paraqesin dokumentet e meposhtme:

  1. Kerkese per punesim
  2. Curriculum Vitae

Dokumentacioni i kerkuar te dergohet me email brenda dates 30 Prill 2024 ne adresen tone zyrtare te Institucionit sa me poshte:

Per çdo informacion tjeter mund te vizitoni faqen tone zyrtare ne internet www.fondibesa.com

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...