fbpx

 

Dërgo mesazh

Për informacione të mëtejshme mbi produktet dhe shërbimet tona, mos hezitoni të na kontaktoni. Jemi të gatshëm t’i përgjigjemi menjëherë e-mailit tuaj.
Ju lutem shkarkoni skedarin për çdo ankesë që mund të keni.

     

    • VACANCY NOTICE Fondi BESA sh.a Lending Institution for Businesses, announces competition on vacancy notice ASSISTANT OPEATOR for the city of Berat.....
    • NJOFTIM PUNËSIMI – Specialist Debt Collection për Rajonin Fier Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin Specialist Debt ...
    • VACANCY NOTICE Fondi BESA sh.a Lending Institution for Businesses, announces Competition on vacancy notice as to the position LOAN OFFICER for the following cities...