fbpx

Kredi

Shuma e kredisë

Zgjidh monedhën (Eur/Lek/Usd)

Kredi për:

Zgjidh kohëzgjatjen e kredisë

Shuma e kredisë
0.00
Numri i kësteve të kredisë
 
Shuma e këstit të kredisë
0.00 
Interesi total
0.00 
Shuma totale për tu paguar
0.00 
Dita e parë e pagesës
Interesi vjetor
%

A është kjo hera e parë që aplikoni për kredi?

Identifikohu

Fushat me (*) janë të detyrueshme

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Elbasanit. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomiko Të ketë të paktën 1 ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore & Pogradec. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë:  Të kenë diplomë të shkollës ...